torsdag, mars 15, 2012

Tre kvartar till och en ångestserie

Några kommentarer om dom andra kvartsfinalerna är på sin plats.

AIK - Luleå är en serie som jag tror får ett oväntat slut. Såg inte Luleå lite överraskade ut i match II och III? Å andra sidan räcker det för Luleå att vinna imorgon och ordningen är återställd. Tror det blir sju matcher och sedan slantsingling.

Skellefteå - MoDo trodde jag skulle bli något alldeles extra. Tycker det hittills varit en ganska tydligt att Skellefteå dominerar - trots gårdagens MoDo-seger. Vi får väl se vad som händer imorgon. Om MoDo vinner imorgon och Skellefteås målvaktsspel fortsätter som igår är det här en helt öppen historia.

Färjestad - HV 71 är nog redan klar. Kan verkligen HV vända det här? Tror inte det. Kan Färjestad förlora fyra av de fem återstående matcherna? Tveksamt.

Kvalserien börjar ikväll. Ångesten blandas med förväntan för de inblandade lagen. Tror det bli Djurgården och Leksand som möter Brynäs i seriespel nästa år. Inte för att jag tror Timrå är chanslösa. Jag vill bara mena att Djurgården är det bästa laget och att Leksand spelare en Salo-hockey som gör en gammal back lycklig. Vi får väl se hur det går.

Inga kommentarer: